Har du lyst til å bli med som frivillig på festivalen? Som frivillig på Kulturfest er du en av de viktigste bærebjelkene i festivalen og i tillegg får du oppleve uken fra innsiden. I år er det ikke like mange arrangement, men vi trenger likevel mange slik at vi kan opprettholde godt smittevern.
Skjema kommer snart
Har du spørsmål om det å være frivillig på festivalen eller de forskjellige gruppene, ta kontakt med produksjonsansvarlig på oyvind(at)kulturfest.no. Du kan også lese mer om de forskjellige oppgavene Det er mulig å velge flere grupper.
Arrangementsverter selger og scanner billetter til arrangementene og passer på smittevern. I tillegg er de vakt med brannansvar under arrangementene.
Kunstverter er tilgjengelig for spørsmål i utstillingen. I tillegg er de vakter med brannansvar i utstillingslokalet. Noen må også telle i døren og passe på smittevern.
Artistservice passer på artistene/foredragsholderne og passer på at de har det de trenger.
Sjauere er med å rigge opp og ned det tekniske utstyret, scene og stoler, i tillegg til å være tilgjengelig før og under noen av arrangementene. Som sjauer bør du være klar for å ta i et løft.
PR/media dokumenterer festivalen, kanskje gjøre noe strømming og oppdaterer sosiale medier under festivalen.
Dugnad innebærer alt som skal flyttes og bæres for å gjøre klar kirken for festival, både i kirkerommet og i utstillingslokalet (fredag 9. oktober og søndag 18. oktober).