Har du lyst til å bli med som frivillig på festivalen? Som frivillig på Kulturfest får du oppleve uken fra innsiden og i tillegg får du gratisbillett/festivalpass!
Fyll ut skjemaet under (alle må registrere seg på nytt, selv om de var med i fjor). Det er mulig å velge flere grupper. På datoene krysser du av de dagene og tidene du er tilgjengelig - kryss av på alle dager du har mulighet, slik at det blir lettere å sette sammen en vaktplan (du binder deg ikke til å jobbe alle dagene).
Har du spørsmål om det å være frivillig på festivalen eller de forskjellige gruppene, ta kontakt med produksjonsansvarlig på oyvind(at)kulturfest.no. Du kan også lese mer om de forskjellige oppgavene ved å klikke her.
Arrangementsverter selger og scanner billetter til arrangementene. I tillegg er de vakt med brannansvar under arrangementene.
Kunstverter er tilgjengelig for spørsmål i utstillingen. I tillegg er de vakter med brannansvar i utstillingslokalet.
Artistservice passer på artistene/foredragsholderne og passer på at de har det de trenger.
Sjauere er med å rigge opp og ned det tekniske utstyret/scene (lørdag 12. og lørdag 19.), i tillegg til å være tilgjengelig før og under noen av arrangementene. Som sjauer bør du ha litt sceneteknisk kunnskap og være klar for å ta i et løft.
Kafé/baker passer på at kafeen i utstillingslokalet har det som trengs. I tillegg trengs det folk som kan bake.
PR/media dokumenterer festivalen, og oppdaterer sosiale medier under festivalen.
Dugnad innebærer alt som skal flyttes og bæres for å gjøre klar kirken for festival (spesielt på fredag 11. og søndag 20.).