Har du lyst til å bli med som frivillig på festivalen? Som frivillig på Kulturfest er du en av de viktigste bærebjelkene i festivalen og i tillegg får du oppleve uken fra innsiden. I år er det ikke like mange arrangement, men vi trenger likevel mange slik at vi kan opprettholde godt smittevern.
Fyll ut skjemaet under (alle må registrere seg på nytt, selv om de var med i fjor). Det er mulig å velge flere grupper.
Har du spørsmål om det å være frivillig på festivalen eller de forskjellige gruppene, ta kontakt med produksjonsansvarlig på oyvind(at)kulturfest.no. Du kan også lese mer om de forskjellige oppgavene ved å klikke her.
Arrangementsverter selger og scanner billetter til arrangementene og passer på smittevern. I tillegg er de vakt med brannansvar under arrangementene.
Kunstverter er tilgjengelig for spørsmål i utstillingen. I tillegg er de vakter med brannansvar i utstillingslokalet. Noen må også telle i døren og passe på smittevern.
Artistservice passer på artistene/foredragsholderne og passer på at de har det de trenger.
Sjauere er med å rigge opp og ned det tekniske utstyret, scene og stoler, i tillegg til å være tilgjengelig før og under noen av arrangementene. Som sjauer bør du være klar for å ta i et løft.
PR/media dokumenterer festivalen, kanskje gjøre noe strømming og oppdaterer sosiale medier under festivalen.
Dugnad innebærer alt som skal flyttes og bæres for å gjøre klar kirken for festival, både i kirkerommet og i utstillingslokalet (fredag 9. oktober og søndag 18. oktober).