Viser på veien

Lørdag 19. oktober
20:00 @ kirkerommet, Olsvik kirke

Konsert med Lars Bremnes og Maria Haukaas Mittet

Fra januar til mars kunne man se og høre Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes i TV2s mest populære programserie Hver gang vi møtes, som to av i alt syv medvirkende artister. I musikalske møter mellom Maria, Lars, Sol Heilo, Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Tom Mathisen, og Katastrofe, oppsto det magi, nydelig
musikalske opplevelser og gode samtaler.

Med gjensidig beundring for hverandre som artister oppstod det tanker om et musikalsk samarbeid mellom Maria og Lars. Dette ble til en turné som gikk gjennom Norges land fra 28. februar til 12. april for utsolgte hus! Suksessen fortsetter og til høsten kan de oppleves i Olsvik kirke.

Maria og Lars møtes på scenen gjennom egne viser og andre sanger som har stor betydning for begge. Konserten fremføres av Maria og Lars sammen og hver for seg, med et felles band med tre musikere.

Bandet består av: Bernt Rune Stray, gitarist og musikalsk leder; Stein Austrud, keyboardist og multiinstrumentalist; Martin Bremnes, trommer og multiinstrumentalist. I tillegg vil Olsvik TenSing bidra på noen av låtene.